пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

«Ми проти ВІЛ/СНІДу»

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактики у Недогарківській школі було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня та заходи в рамках місячникадо Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.
    01.12.17 педагогом – організатором проведено для учнів старших класів презентацію щодо формування здорового способу життя та профілактики соціально – небезпечних хвороб «Чума ХХІ століття». Також 1 грудня у школі діяла акція «Ми проти ВІЛ/СНІДу», до якої були залучені учні та  педагоги  навчального закладу. У холі школи був розміщений плакат, кожен мав змогу розмістити на плакаті контури своєї долоні як свідчення того, що  сила у єдності, що усі ми рівні, усі разом зуміємо протистояти підступній та невиліковній хворобі.
 Бібліотекарем школи організована книжкова виставка до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, де розміщені матеріали щодо профілактики ІПСШ, ведення здорового способу життя, подолання стигми та дискримінації ВІЛ-інфікованих.
На хвилинах довіри класоводами та класними керівниками були розглянуті теми правил здорового способу життя та побудови міжстатевих відносин на основі дружби і поваги, відпрацьовані навички особистісної та соціальної компетентності дітей, які вимушені жити в умовах епідемії ВІЛ/СНІД.

Немає коментарів:

Дописати коментар