пʼятницю, 8 вересня 2023 р.

 

Сьогодні, напередодні Дня фізичної культури та спорту, у нашій гімназії були проведені малі Олімпійські ігри, і це був неймовірно активний та захоплюючий день! 🏃‍♂️🏃‍♀️ Ранок розпочався з руханки, до якої долучилися усі учні та вчителі гімназії. Було приємно бачити, як всі разом заряджаються позитивною енергією та готуються до активного дня.🏃‍♂️🏃‍♀️ 🎈 Для молодших гімназистів проведений спортивний захід "Час для спорту", де вони не лише зрозуміли важливості фізичної активності, але й долучилися до цікавих ігор та вправ, які сприяють розвитку координації та спортивного духу.

🏆 Учні 5-6 класів взяли участь у захоплюючих естафетах та інтелектуальних вікторинах, де довели свою витривалість та кмітливість.
🏐 Учні 7-9 класів мали можливість обрати спортивну активність за вподобанням: волейбол, теніс, бадмінтон, петанк. Це був час для активної гри та зміцнення командного духу.
🥋 Особливий момент - показовий виступ дзюдоїстів нашої гімназії. Вони продемонстрували нам свою майстерність та довели, що заняття дзюдо дарує не лише фізичну силу, але й дисципліну та самовдосконалення.

Немає коментарів:

Дописати коментар