понеділок, 20 травня 2019 р.

ЗНО на старті!

В Україні розпочинається основна сесія ЗНО-2019!!!
📅У вівторок 21 травня в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.
Результати іспитів будуть враховані як результати державної підсумкової атестації, а також, за бажанням випускників, як вступні випробування при вступі до закладів вищої освіти.
📜Пропонуємо основну інформацію, якою мають володіти учасники ЗНО та їхні батьки напередодні проведення зовнішнього оцінювання.
📑Графік проведення зовнішнього оцінювання
У 2019 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з математики, також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови та літератури, іноземних мов та фізики. ЗНО з історії України, біології, географії та хімії відбудеться у червні.
📁Інформаційна сторінка учасника ЗНО
Для кожного зареєстрованого учасника зовнішнього оцінювання створена інформаційна сторінка, на якій буде розміщуватись основна інформація про перебіг тестування. Також на інформаційній сторінці розміщене запрошення-перепустка на ЗНО, в якій вказано місце та час проведення тестування з кожного навчального предмета.
📰Доступ до сторінки здійснюється за номером і пін-кодом, що вказані у сертифікаті ЗНО.
🐾Допуск до пунктів тестування
Усі тести зовнішнього незалежного оцінювання розпочинатимуться об 11-й годині. Допуск учасників зовнішнього оцінювання до пункту ЗНО розпочинається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку тестування.
📚Учасник зовнішнього оцінювання для допуску до пункту ЗНО обов’язково має пред’явити:
📗сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;
📘документ, назва і номер якого зазначені у Сертифікаті;
📙запрошення-перепустку для участі в зовнішньому оцінюванні.
🔔🔔🔔Увага! За умови відсутності Сертифіката та документа, назва і номер якого зазначені у Сертифікаті, учасник зовнішнього оцінювання не допускається до проходження зовнішнього оцінювання.
🏆🏆🏆Бажаємо впевненості та успішних результатів випускникам!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар